de Buyer Pánev Carbone plus pr.20 cm D-5130-20
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Sociální sítě
Pelvo.cz na Firmy.cz
  1. Úvod
  2. Pánve
  3. Pánve ocelové
  4. De Buyer Pánev Carbone plus, pr. 20 cm

De Buyer Pánev Carbone plus, pr. 20 cm

Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní ocel... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
794 Kč
Nejsme plátci DPH
719 Kč
Číslo produktu:D-5130-20
EAN kód:3011245130206
Výrobce:De Buyer
Série:Carbone
Průměr:20 cm
Kompletní specifikace

Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí. 

  • Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
  • Průměr pánve 20 cm
  • Výška pánve 3,3 cm
  • Váha pánve 1 kg
  • Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
  • Rukojeť pánve je nýtovaná a ergonomicky špičková.
  • Dostatečně dlouhá nerezová rukojeť s otvorem pro zavěšení

Typický design made in France

Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy. Ocelová pánev váží 1 kg což je běžná hmotnost u tohot typu pánví. 

  • Prakticky nezničitelná
  • Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
  • Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
  • Určená pro pražení, smažení nebo grilování
  • Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve

Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.

  • Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
  • Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.

 

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.