de Buyer Pánev LYON - modrá ocel, pr.32 cm D-5020-32
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Sociální sítě
Pelvo.cz na Firmy.cz
  1. Úvod
  2. Pánve
  3. Pánve ocelové
  4. De Buyer Pánev LYON - modrá ocel, pr.32 cm

De Buyer Pánev LYON - modrá ocel, pr.32 cm

Lyon pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenější pánví v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
697 Kč
Nejsme plátci DPH
639 Kč
Číslo produktu:D-5020-32
EAN kód:3011245020323
Výrobce:De Buyer
Série:Lyon
Průměr:32 cm
Kompletní specifikace

Lyon pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenější pánví v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, možnost vaření a pečení s vlastností nepřilnavého povrchu, otočení masa nebo například promíchání zeleniny kovovými předměty bez možnosti zničení povrchu, zapékání v troubě do 200°C s variací použití na typech hořáků - plyn, elektrika, sklokeramika.

  • Průměr pánve: 32 cm
  • Výška pánve: 5,8 cm
  • Váha pánve: 1,15 kg
  • Síla materiálu pánve: 1,4 mm
  • Typy hořáků: plyn, elektrika, sklokeramika
  • Mytí v myčce na nádobí: NE

 

 Ocelové pánve Lyon:

  • profesionální pánev z modré oceli, výhodou je nízká váha pánve.
  • pánev je možné použít pro všechny typy varných desek mimo indukce. Ideální pro plynové hořáky.
  • výborná vodivost tepla, pánev se rychle nahřívá.
  • velikost pánve vybírejte dle velikosti hořáku. Velký hořák = velký průměr pánve.
  • ideální pro grilování nebo pečení. Časté používání pánve zajišťuje povrchu nepřilnavost.
  • tloušťka materiálu od 1mm do 1,5 mm v závislosti na velikosti pánve.
  • pánev zajišťuje dokonalé rozložení tepla. Tento velmi výrazný tvar, bez ostrých úhlů, umožňuje snadné vyjmutí pokrmu z pánve na talíř. Tvar pánve s vyššími okraji také zabrání vypadávání pokrmu například při prohazování zeleniny.
  • specifická rukojeť umožňuje lepší umístění palce při držení pánve, tím se pánev stává pohodlná při vaření.- délka rukojeti závisí na velikosti průměru pánve. Čím větší průměr pánve tím delší rukojeť, která se opírá o předloktí a umožňuje dokonalé držení pánve.
  • pánev neumísťujte do myčky na nádobí.
  • Ocelovou pánev po každém použití natřete tukem, např. stolním olejem.

 

Vypálení pánve, jak na to?

Pánev opláchněte pod teplou vodou a otřete do sucha. Na pánev nalejte cca 1cm oleje, postupně nechte zahřát cca 5 minut, olej se začne vařit a v době, kdy z oleje bude stoupat kouř je pánev vypálená. Olej vylejte, pánev nechte vychladnout a otřete utěrkou.

 

Je pánev vhodná na pečení v troubě nebo v konvektomatu?

Všechny pánve z oceli mohou být použity v troubě nebo konvektomatu. Pánve vybavené železnou rukojetí potaženou epoxidem však mohou být v troubě nebo v konvektomatu pouze 10 minut při maximálně teplotě 200 ° C, v případě vyšší teploty může vzniknout poškození epoxidové vrstvy na rukojeti.

 

Co mohu vařit v pánvi?

Ocelové pánve z modré oceli dokonale rozloží teplo a také rychle dosahuje vysokých teplot. To je důvod, proč jsou ocelové pánve ideální pro grilování a pečení (vaření masa, ryb, brambor, zeleniny...).

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.